22
июл
2009

Украина имеет талант / Сезон 1 / Україна має талант 1 (2009)


Формат: TVRip, AVI, DivX, MP3
Страна: Украина
Жанр: Талант-шоу
Продолжительность: ~ 00:15
Год выпуска: 2009

Описание: Талант-шоу «Україна має талант!» – аналог нашумевшего американского шоу America’s got talent («В Америке есть таланты»), которое выходит на каналах американской сети NBC с июня 2006 года.

Спустя год вышли в эфир британская, немецкая и австралийская версии. Всего же более десяти стран подхватили эстафету и отыскали таланты в своей стране.


Видео: 640x480 (1.33:1), 25 fps, DivX Codec 5.x or 6.x ~1546 kbps avg, 0.20 bit/pixel
Аудио: 48 kHz, MPEG Layer 3, 1 ch, ~128.00 kbps avg

Раскрыть (на украинском языке)
Вже через рік вийшли в ефір британська, німецька і австралійська версії. Всього ж більше десяти країн підхопили естафету і відшукали таланти у своїй країні.

Учасником проекту може стати кожен - вік і місце проживання значення не мають. Єдина і головна умова шоу: учасник має бути, безумовно, талановитим. Він може бути ілюзіоністом, гімнастом, силачем, приборкувачем морських свинок або отруйних змій, черевомовцем, танцюристом, звукоімітатором. А може ходити босоніж по битому склу, читати думки, стрибати вище за всіх. Одним словом, будь-яка людина, що володіє незвичайним талантом, має шанс продемонструвати своє мистецтво публіці та стати знаменитою. Якщо, звичайно, вона вміє робити щось краще за інших.

На сьогодні вже пройшли предкастинги у 24 містах України. Організаторам шоу довелося переглянути декілька тисяч номерів. Зараз же перед ними постав непростий вибір – обрати кращі номери для телевізійних кастингів, серед яких журі визначить 40 кращих талантів, які боротимуться за звання найталановитішої людини України і приз в 1 000 000 грн.

Ведучою нового шоу «Україна має талант!» стала відома телеведуча Оксана Марченко. «Зараз цей проект захопив мене цілком, і він в стократ цікавіше за інші проекти, і, думаю, глядачі в цьому переконаються, коли побачать його в ефірі СТБ», – зізналася Оксана.

Варто зазначити, що першим переможцем America’s got talent стала 11-річна Б’янка Райан, яка відразу після участі в шоу підписала контракт з Columbia Records (Sony BMG). А вже у грудні того ж року записала дебютний альбом з назвою «Bianca Ryan». Сьогодні 13-річна дівчинка активно займається своєю сольною кар'єрою.

Першу програму української версії популярного американського проекту слід очікувати 3 квітня о 20:00 на телеканалі СТБ. Вже незабаром наша країна вибухне унікальними можливостями своїх громадян у довгоочікуваному талант-шоу «Україна має талант!» " НАРОД ВИБАЧАЙТЕ НЕМА ФІНАЛУ, АЛЕ Є ГАЛА КОНЦЕРТ ( а то те саме )"